Неймовірні ідеї для оновлення колекції гель-лаків


 

Проблема кожного майстра манікюру — вибір кольорів. Навіть якщо у вас 300 відтінків блакитного, знайдеться клієнтка, що не побачить в них “того самого правильного відтінку струмистого світанку після ясної місячної ночі”. Зважаючи на це, гарні ціни на гель-лаки Divia — дуже заманлива пропозиція. Особливо якщо переглянути асортимент бренду. В палітрі ви знайдете:

 

  • Яскраві соковиті емалі з ідеальним топом — квіткові, небесні, літньої зелені. Будь-які відтінки.
  • Нюдова палітра для вишуканого френча або весільного манікюру нареченої в неймовірно ніжних відтінках ванілі, карамелі, тендітної рожевої троянди.
  • Гель-лаки Divia з шимером та блискітками для створення святкового настрою та неймовірного артдизайну.
  • Гель-лаки Divia “котяче око” з магнітним ефектом, і також в десятках кольорів.

 

Гель-лаки Divia виготовлені в Україні з якісної сировини, мають щільну пігментацію. Навіть один шар забезпечує чудове перекриття. Вони гарно наносяться та дозволяють втілити будь-які ідеї. А якщо доповнити їх дизайнерськими наклейками, ваші можливості стануть безмежний.

 

RichHills пропонує найкращі ціни, аби купити гель-лаки Divia

 

Все тому, що цей інтернет-магазин є власником торгової марки. Найбільший каталог актуальних пропозицій, гуртівня та роздрібна торгівля доповнюються партнерською програмою для постійних клієнтів. Переходьте за посиланням, аби обрати та купити гель-лаки Divia. Також працівники магазину радо нададуть потрібну інформацію.